


Warme voorgerechten
Toast met champignons en escargots 17,50
Kaaskroketten 15
Garnaalkroketten 17,50
Kikkerbillen in de look 17
Sint-Jacobsschelp 19
Scampi ‘s met lookboter 17
Scampi’s diabolique 18
Tagiatelle met scampi’s ,curry 18
Gebakken ganzenlever 22
met gekarameliseerde appel
Gefrituurde tongreepjes 18
met tartaar
Voorgerechten als hoofdgerecht +6 €
Koude voorgerechten
Salade met warme geitenkaas 15
Gerookte zalm 17,50
Rundscarpaccio 19
Voorgerechten als hoofdgerecht +6 €
Dagmenu
Soep | hoofdgerecht | dessert
€ 19,00
Weekmenu
Voorgerecht | hoofdgerecht | dessert
€ 47,00
Visgerechten
Paling napolitaine 30
Paling gebakken met tartaar 29
Paling gebakken in de room 30
Paling in ’t groen 30
Gebakken zeetong 29
Tagliatelli met scampi’s curry 24
Lotte op bed van prei en blanke boter 32
vanaf 2 personen, prijs per persoon
Kabeljauw met spinazie 30
Kreeft – dagprijs


Vleesgerechten
Steak tartare 26
Entrecôte salade 25,50
Filet Pur 32,50
Extra voor saus: provençale / archiduc /
poivre / poivre vert / roquefort / béarnaise 2,50
Côte à l’os “Blonde d’Aquitainen” 56
2 personen – béarnaise inbegrepen
Vegetarisch
Vegetarische lasagne 19
Penne met groentensaus & kaas 19
Ook sommige voorgerechten kunnen gekozen worden
als vegetarisch hoofdgerecht.

Voor de kinderen
Spaghetti bolognaise 9,50
Frikandel met friet 1st/2st 8,00/9,50
Kipvingers 8,50
Alle kindergerechten worden opgediend met frietjes en keuze tussen appelmoes of salade .

Nagerechten
Moelleux met vanilleijs
en coulis van frambozen 8,50
Café glacé 8,50
Ijs met warme chocolade 8,50
Carpaccio van ananas met ijs 8,50
Ijs met advokaat 9,50
Kolonel 10
Vodka met citroensorbet
Crème brulée 7,50
Appelgebak geflambeerd 9
Sabayon 12
vanaf 2 personen, prijs per persoon
OPENINGSUREN
Gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.
Feestmaaltijden tot 40 personen kunnen mits voorafgaande reservatie elke avond. Ook op onze sluitingsdagen, niet op de middagen.